Sisustus

Sisustus

Jalon on mukana tekemässä asunnosta sinun kotiasi

Kodin tekee kodiksi muukin kuin laadukkaasti rakennettu asunto, rakennus ja ympäristö. Haluamme, että asiakkaamme saavat olla mukana vaikuttamassa kotinsa sisustukseen, mikä onkin uudiskohteen osalla aina mukava asia – mahdollisuus valita oman maun mukainen keittiö tai kylpyhuone ilman remonttihässäkkää, isoja ylimääräisiä kustannuksia ja turhaa ympäristön kuormitusta!

vuoksi olohuone53
Sisustus

Kohteen omat sisustusteemat

Jalon tarjoaa uusissa kohteissaan sisustussuunnittelijan laatimat vaihtoehdot, joista asukas voi oman mielen mukaan valita uuteen asuntoon sopivan sisustuskokonaisuuden, tai vaihtoehtoisesti valita omanlaisensa materiaaliyhdistelmän. Kohdekohtaisesti asiakas saa valita mm. Jalonin keittiönkaappien ovet, vetimet ja tasot sekä kylpyhuoneen laatat asunnon myyntihintaan kuuluvista materiaaleista tai lisähintaisista tuotteista.

Asunnon varaamisen ja kauppakirjan allekirjoittamisen jälkeen Jalon toimittaa asukkaalle sisustusesitteen, johon on merkitty sisustusvalintojen osalta tärkeät päivämäärät. Valinnat ja päivämäärät ovat sitovia.

Sisustus

Oman näköinen koti

Myös yksilölliset sisustustoiveet pystytään toteuttamaan lisähintaisina muutostöinä rakentamisaikataulun niin salliessa. Kaikki mahdolliset muutos- ja lisätyöt käsitellään tapauskohtaisesti ja niistä sovitaan kirjallisesti. Kun olemme saaneet toiveesi muutostöistä, olemme sinuun yhteydessä ja saat kirjallisen tarjouksen muutos- ja lisätöistä.

Asunnon varaamisen ja kauppakirjan allekirjoittamisen jälkeen Jalon toimittaa asukkaalle sisustusesitteen, johon tärkeät päivämäärät on merkitty. Valinnat ja päivämäärät ovat sitovia.